autofinanciering simulatie BNP Paribas Fortis

Een autofinanciering is eigenlijk niets meer dan een lening op afbetaling. Maar dan met een specifiek doel:het financieren van een nieuw of tweedehands voertuig. Ook bij BNP Paribas Fortis is het mogelijk om dergelijke autolening af te sluiten. Indien u een Fortis autofinanciering simulatie doorvoert, dan weet u het jaarlijks kostenpercentage van dit krediet. Kredietinstellingen zijn wettelijk verplicht om dit te vermelden.

Percentage

Wanneer u dus op zoek bent naar het beste krediet om uw wagen aan te kopen, dan hoeft u enkel en alleen te kijken naar dit percentage. We raden u dus af om meteen bij Fortis het krediet af te sluiten, voer eerst een vergelijking door en kijk waar ze u het best van dienst kunnen zijn. Er bestaan sites waar de tarieven worden vergeleken, maak hier dan ook gebruik van.

Niet moeilijk

Een auto financieren is tegenwoordig niet moeilijk. Het kan ook niet anders, als ware op elke hoek van de straat vindt men wel een financieel bureau waar men u kan helpen dergelijk krediet te vinden. In eerste instantie moeten we u aanraden om niet te lenen. Lenen is namelijk duur. Wanneer het toch echt nodig is, dan moet u de correcte keuze maken. We raden u dan ook aan om veel informatie door te nemen. Hierdoor gaat u later geen spijt krijgen van genomen beslissingen.

Simulatie

BNPVoer eens een BNP Paribas Fortis autolening simulatie door en bekijk het jaarlijks kostenpercentage. Nadien kunt u het de kostprijs van het autokrediet van BNP Paribas Fortis even vergelijken met dat van andere partners. Bezoek het bankkantoor van de financiële instelling waar ze u het laagste jaarlijks kostenpercentage kunnen geven.

Autofinanciering simulatie BNP Paribas Fortis

U hebt een nieuwe wagen op het oog, maar de financiële middelen laten niet toe om de wagen per direct aan te kopen? Een BNP Paribas Fortis autolening simulatie kan dan iets zijn voor u. Er zijn verschillende redenen waarom een personen opteren voor een autokrediet:

  • Ze hebben nood aan een krediet omdat de middelen er niet zijn om een de wagen aan te kopen.
  • Ze willen de kosten spreiden en niet meteen de volledige spaarmiddelen spenderen aan een wagen.

Voer een autolening simulatie door bij Fortis en kijk hoe duur het zou zijn om een nieuwe wagen of een tweedehands te financieren. Nadien is het mogelijk om het BNP Paribas Fortis jaarlijks kostenpercentage te vergelijken met dat van de andere Belgische aanbieders.