Bullet krediet

Iedereen heeft meer dan waarschijnlijk wel eens gehoord over een aflossingsvrij hypothecair krediet. Wat de meesten onder ons echter niet zullen weten is dat een aflossingsvrij hypothecair krediet in de financiële wereld ook wel bekend staat als het bullet krediet. Het bullet krediet biedt u dus de mogelijkheid om een lening voor uw huis af te sluiten zonder dat u maandelijks van die lening dient af te lossen. Als tegenprestatie daarvoor dient u natuurlijk wel gewoon een maandelijkse rente te betalen.

Bullet krediet

Het bullet krediet is een krediet dat de voorbije jaren snel aan populariteit heeft gewonnen. Jonge mensen die nog maar net begonnen zijn met werken willen immers een beetje financiële ademruimte. Daarnaast gaan ze er meestal van uit dat ze later meer geld zullen verdienen waardoor men het af te betalen bedrag in het begin maandelijks zo laag mogelijk wil proberen te houden. Tot slot is het mogelijk om de betaling van uw bullet krediet samen te laten vallen met de uitkering van uw levensverzekering. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat de afbetaling van uw bullet krediet geen probleem zal vormen. Let wel, de rente die u dient te betalen op een bullet krediet ligt doorgaans hoger dan bij een gewone hypothecaire lening.

Voordelen

bullet kredietSteeds meer hypotheeknemers kiezen er voor om een zogenaamd bullet krediet af te sluiten. Een bullet krediet brengt verschillende voordelen met zich mee waaronder eveneens het feit dat er maandelijks niet van het geleende bedrag dient te worden afgelost, maar er enkel en alleen rente dient te worden betaald. Hoewel een bullet krediet voor veel mensen dan ook als muziek in de oren klinkt kan het nooit kwaad om even stil te blijven staan bij het verloop van een dergelijk krediet, en wat is er daarvoor nu beter dan een bullet krediet simulatie?

Bullet krediet simulatie

Een bullet krediet simulatie zorgt er voor dat u als potentiële kredietnemer op de hoogte wordt gebracht van de kostprijs en het verloop van uw hypothecaire lening. Het is immers niet omdat er niet maandelijks van het geleende bedrag dient te worden afbetaald dat u niet moet weten hoeveel u precies moet betalen en wanneer het resterende bedrag van het bullet krediet dient afbetaald te zijn. Op al deze vragen en nog zoveel meer biedt de bullet krediet simulatie u in ieder geval een sluitend antwoord.